.

.

Мало Шише За Расадник За Миленичиња, Комплет За Шише За Медицински Сестри За Миленичиња, Материјали За Нега На Кучиња Со Јасна Линија На Скала Практично Шише За Хра?

Мало Шише За Расадник За Миленичиња, Комплет За Шише За Медицински Сестри За Миленичиња, Материјали За Нега На Кучиња Со Јасна

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

ШИШЕ ЗА ХРАНЕЊЕ НОВОРОДЕНЧИЊА : уста за хранење од типот БРАДАВИЦА, силиконска мека уста за хранење уста, мека и еластична, лесна за носење Потребна е само една рака, нежно притиснете го телото на шишето и флексибилно контролирајте ја брзината на проток според силата на стискање, не прскајте директно во грлото. Витката капалка е попогодна за земање лекови, а мала е и лесна за ставање во устата. ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА и ЧИСТЕЊЕ : ова шише за маче е изработено од висококвалитетни материјали и е целосно безбедно за миење садови и може да се измие со топла вода со сапуница; по чистењето, чувајте го шишето маче подалеку од директна сончева светлина до следната употреба. СПЕЦИЈАЛЕН ДИЗАЈН : новородените материјали за мачиња содржат шишиња за хранење мачиња, кои се јасно обележани со лушпи за контрола на внесот на храна и спречување на премногу или премалку хранење; брадавиците се дизајнирани со различни форми и големини, кои можат да хранат различни видови мали животни. 4 ГОЛЕМИНИ на брадавици : малиот комплет шишиња за миленичиња има 4 различни стилови на брадавици за употреба и замена, можете да изберете различни големини за да одговараат на устата на вашите миленици, погодни за кученца, мачиња или други мали животни како што се хрчаци, Шиншили, верверички, зајаци итн. КОМПЛЕТ ЗА НЕГА НА МИЛЕНИЧИЊА : комплетот содржи 1 новороденче шише со животни, 1 капалка, 4 цуцли, 1 кутија за складирање; тие можат да се користат за различни намени за да се задоволат различните потреби на малите миленичиња, специјално дизајнирани за вештачко хранење кученца, Наменети за мачиња и други новородени животни. Врв за хранење од типот брадавица, силиконски мек врв за хранење на устата, мек вкус И П бомба и лесен за носење. Скалата на телото на шишето е јасна на прв поглед, а брзината на проток е едноставно контролирана, а дозата на лекот може да се контролира.

Други карактеристики

Item Type:
Small Pet Nurser Bottle
Material:
ABS, Silicone
Compatible:
Feeding Small Pets, Such As Puppies, Kittens, Rabbits, Squirrels and Other Newborn Animals
Package List:
1 x Feeding Bottle :
1 x Dropper :
4 x Feed Medicine Head :
1 x Storage Box :
Note:
The round head nipple itself does not have an opening. If you buy it, you can use scissors or a needle to poke an exit after receiving it. :

Најдобри понуди