.

.

Littryee Дете Splat Мат За Под Висок Стол, 130x130cm Анти-Лизгање Кат Заштитни Поздравниот Мат, Тркалезна висок стол Splat Подот мат Со Силиконски Честички, Перат, Водоотпорен Бе?

Littryee Дете Splat Мат За Под Висок Стол, 130x130cm Анти-Лизгање Кат Заштитни Поздравниот Мат, Тркалезна висок стол Splat Подот мат

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Околу 130 см/51 инчи, доволно големи за да го заштитат подот и тепихот околу столчето кога детето јаде Изработени од висококвалитетна мека ткаенина од оксфорд, без бпа, здрава и нетоксична, мека, пријателска за кожата и водоотпорна. Задниот дел на бебешката подлога против лизгање е дизајниран со силиконски честички, што има подобар ефект на фиксирање. Измијте ја машината или исчистете ја во мијалникот. Изработен е од високо водоотпорни материјали, кои можат совршено да се справат со повеќето неуредни прилики. Корицата прифаќа цртани модели кои се посоодветни за бебиња, давајќи им на децата многу простор за јадење и играње. Ставете ги работите што се истуриле за време на оброкот и времето на играта на подлогата за прскање и дајте ви уредна просторија. Опис : употреба На Повеќе сцени : подлогата за прскање помага : 1. под високиот стол кога јадете; 2. под уметноста триножник; 3. како чаршав или под масата кога играте тесто; 4. кога патувате, тоа може да му помогне на вашето дете да го идентификува назначениот простор за играње и да се користи како подлога за пикник итн.

Други карактеристики

Name:
 Round High Chair Splat Floor Mat
Fabric:
 oxford cloth
Bottom:
 silicone non-slip bottom
Size:
 about 130*130cm/52*52in
Weight:
 about 380g
Packing List:
 
Round High Chair Splat Floor Mat *1 :
Notes:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is color difference in the product, please understand. :
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :

Најдобри понуди