.

.

Fomiyes konjac сунѓер 9 парчиња меки сунѓери мртви четки за миење садови за миење садови, алатки за туширање, спа -ексфолијатор за миење на кожата, како ги мачкаат децата, к?

Fomiyes konjac сунѓер 9 парчиња меки сунѓери мртви четки за миење садови за миење садови, алатки за туширање, спа -ексфолијатор за миење

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

ПВА Ексфолијатор на телото Pouf- Со висечко јаже, сунѓер за бања може да се обеси во бањата удобно. Доаѓа со сунѓерска структура, која е лесно да се исуши и нема да се добие мувлоса. Сунѓер за бања- Со висечко јаже, сунѓер за бања може да се обеси во бањата. Батање сунѓер за чистење- Користете сунѓер за туширање на еластично кога се капете секој ден, може да донесе релаксација на вашиот и да спиете добар ноќи. Lofah- Доаѓа со сунѓерска структура, која е лесно да се исуши и нема да се добие мувлоса. Чистење на капење- Еден сунѓер туш сунѓер за капење е дизајниран за совршено чистење и темелно ексфолирајќи ја кожата на бебињата. Ексфолијатор на телото Pouf- Со висечко јаже, сунѓер за бања може да се обеси во бањата удобно. Доаѓа со сунѓерска структура, која е лесно да се исуши и нема да се добие мувлоса. Сунѓер за бања- Со висечко јаже, сунѓер за бања може да се обеси во бањата. Батање сунѓер за чистење- Користете сунѓер за туширање на еластично кога се капете секој ден, може да донесе релаксација на вашиот и да спиете добар ноќи. Lofah- Доаѓа со сунѓерска структура, која е лесно да се исуши и нема да се добие мувлоса. Чистење на капење- Еден сунѓер туш сунѓер за капење е дизајниран за совршено чистење и темелно ексфолирајќи ја кожата на бебињата.

Други карактеристики

Најдобри понуди