.

.

Обаги Медицински Ну-Дерм Мешавина Девизен Курс, 2 мл, Пакет од 1

Обаги Медицински Ну-Дерм Мешавина Девизен Курс, 2 мл, Пакет од 1

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Крем за осветлување на кожата формулиран со арбутин и пилинг за да помогне во разјаснување и осветлување на кожата * Содржи натриум метабисулфит, сулфит кој може да предизвика реакции од алергиски тип, вклучувајќи анафилактички симптоми и опасни по живот или помалку тешки астматични епизоди кај одредени подложни луѓе . Целокупната преваленца на чувствителност на сулфит кај општата популација е непозната и веројатно ниска. Чувствителноста на сулфит се забележува почесто кај астматични отколку кај неастматични луѓе.

Други карактеристики

Најдобри понуди