.

.

Сет На Ленти За Отпор НА ПРАЗЕЈ, Ленти За Помош За Повлекување - Ленти За Вежбање Со Опсег На Отпорност На Истегнување-Ленти За Кревање Моќ На Лента За Подвижност За ?

Сет На Ленти За Отпор НА ПРАЗЕЈ, Ленти За Помош За Повлекување - Ленти За Вежбање Со Опсег На Отпорност На Истегнување-Ленти За Кревање

DEN 415.84

Количина на стоки
Тековен

Издржливи и Квалитетни Ленти за Влечење : лентите За Отпорност НА ПРАЗ се изработени од природен материјал од латекс , кој е силна отпорност на абење и може да издржи екстремна сила на истегнување Можете да тренирате без никакви грижи за солза или абење. Добро За Истегнување И Отпор : Нашите ленти за отпор работат за секого треба да ги истегнете оние болни болки во мускулите после тренингот и вкочанети за пред тренингот. Можете да ги користите за истегнување пред мртво кревање и сквотови. Мултифункционални Ленти За Отпор : лентите За Отпор можат да се користат за повеќе вежби, како што се тренинзи за сила, асистирани повлекувања, тренинзи за напнатост во кошарка, загревање итн. Вашиот Личен Домашен Фитнес Тренинг : може да го додадете во вашата домашна теретана. Тоа ќе ВИ помогне да ВИ помогнете со влечење дома или да ги користите за помош при влечење и натопи, истегнување, па дури и додавање на отпор на сквотови.

Други карактеристики

Најдобри понуди