.

.

Favomoto 5pcs азбука Восок заптивка за печатење на свадбени коверти Гроздобер марки за запишување марки за печатење на свеќа восок запечатување восок восок заптивка за ?

Favomoto 5pcs азбука Восок заптивка за печатење на свадбени коверти Гроздобер марки за запишување марки за печатење на свеќа восок

DEN 1051.20

Количина на стоки
Тековен

Печат на заптивка за восок- чиста шема, мазна и светла, не е лесна за носење, може да биде за некое време Восок од свеќи- Овој восок за запечатување се нанесува за запечатување и украсување на коверти, покани, честитки ,. Печат на печатење на восочни букви- свадба, роденденска забава, празник, Божиќ или какви било настани за славење. Печат на восок- идеален за украсување на коверти, покани, пораки, шише со вино, благодарни картички, завиткување на подароци, занаети за DIY. Печат за печатење на восочен плик- Плитни марки за восок : марки за букви можат да бидат за коверти, покани, картички за вино, важни документи, стакло, пластика. Печат на заптивка за восок- чиста шема, мазна и светла, не е лесна за носење, може да биде за некое време. Восок од свеќи- Овој восок за запечатување се нанесува за запечатување и украсување на коверти, покани, честитки ,. Печат на печатење на восочни букви- свадба, роденденска забава, празник, Божиќ или какви било настани за славење. Печат на восок- идеален за украсување на коверти, покани, пораки, шише со вино, благодарни картички, завиткување на подароци, занаети за DIY. Печат за печатење на восочен плик- Плитни марки за восок : марки за букви можат да бидат за коверти, покани, картички за вино, важни документи, стакло, пластика. Список на пакети 5 x Карактеристики за запечатување на восок Карактеристики - костум за запечатување на покани за венчавки, коверти, ретро писма, покани за забави, честитки, пакети за подароци и повеќе печат за свеќи. - Компактен и исклучителен, удобен за складирање, практично за вас да го користите, фино изработка, цврста и издржлива за временски занаетчиски печат.

Други карактеристики

Најдобри понуди