.

.

есинска Лизгачка Брава За Двор, 2 парчиња Лизгачка Брава За Внатрешен Двор Лизгачки Брави На Вратата Во Дворот Поставете Безбедносна Брава Прозорец И Завртка На Пр?

есинска Лизгачка Брава За Двор, 2 парчиња Лизгачка Брава За Внатрешен Двор Лизгачки Брави На Вратата Во Дворот Поставете Безбедносна

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

€e Synic 2pcs Лизгачка Брава За Внатрешен Двор Овие Универзални Брави се Дизајнирани За Повеќето Шарки или Лизгачки Врати и Прозорци, Кои Се Користат за Заклучување На Прозорецот или Ограничување На Прозорецот ●Висококвалитетен Материјал●есинските Лизгачки Брави На Дворот се Изработени од Висококвалитетна Легура На Цинк, Железо, Бакар. Подобар Конзерванс и Подобра Отпорност на Абење. €2 Начин Инсталација ● Овие Лизгачки Брави На Вратата На Дворот Со 2 Метални Приклучоци и 2 Метални Плочи За Монтирање Без Удар, Едната Е Инсталација На Удирање(Обезбедени Се Капачиња За Дупки), А Другата Е Инсталација Без Удирање(Обезбедени се И Фиксни Плочи). ●Предложено Поставување Ве Молиме, Поставете Ја Лизгачката Брава На Дворот На Врвот и На Дното на Вратата или Прозорецот за Максимална Безбедност. ●Доаѓајќи со 4 Клучеви●Секоја Брава На Лизгачката Врата е со 2 Клучеви.(Клучевите Се Универзални). Исто Така, Овие Лизгачки Брави На Дворот се Испорачуваат Со Сите Додатоци за Фиксирање На Безбедноста. Лесно се вклопува. €e Synic 2pcs Лизгачка Брава За Внатрешен Двор Овие Универзални Брави се Дизајнирани За Повеќето Шарки или Лизгачки Врати и Прозорци, Кои Се Користат за Заклучување На Прозорецот или Ограничување На Прозорецот. ●Висококвалитетен Материјал●есинските Лизгачки Брави На Дворот се Изработени од Висококвалитетна Легура На Цинк, Железо, Бакар.

Други карактеристики

Најдобри понуди