.

.

Кисангел 12 парчиња Абсорбента Перат Доење Влошки Анти-Прелевање Еднократно За Нега Памук Анти-Истекување Мајчинство Перница Хранење Градите Мат Медицинска Сестр?

Кисангел 12 парчиња Абсорбента Перат Доење Влошки Анти-Прелевање Еднократно За Нега Памук Анти-Истекување Мајчинство Перница Хранење Градите

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

памук ПАМУЧНА ПЕРНИЦА за ГРАДИ користи Двојно лепило што Не се лизга,не е лесно и паѓа. ПОРОДИЛНИ ВЛОШКИ за ГРАДИ Специјално дизајниран за бремени мајки за спречување на галактореја. ПАМУЧНА ПОДЛОГА за НЕГА Изработени од материјали и удобни за употреба. Изработен од природен обоен материјал од памук и полиестерска ткаенина, дише и удобен. ВЛОШКИТЕ за НЕГА користат Абсорбента и перат, ефикасна и безбедна за употреба, хигиенска и пренослива за носење. Пакет Листа 12 х Анти-галактореа влошки Карактеристики-Материјал : Природни обоени памучни влошки за градник за нега. - Дизајнот што може да се пере, безбеден и хигиенски, може да ги користи многу пати подлога за хранење отпорна на истекување. - за сопруги, бремени мајки и луѓе на Кои им е потребна Абсорбента Подлога за Гради. - За да се спречи истекување, дамки или натопување-преку катастрофи при Доење Перат Влошки За Нега. - Боја : Како Што Е Прикажано контурирана подлога за гради. - Големина : Околу 11, 00Х11, 00Х0, 50см/4, 32Х4, 32Х0, 20инч Перат Рампа.

Други карактеристики

Најдобри понуди