.

.

Moog K90492 топка зглоб

Moog K90492 топка зглоб

DEN 721.44

Количина на стоки
Тековен

Зацврстено столче за топка направено од OE еквивалентни или подобри материјали за да издржат поголеми оптоварувања Лесен за инсталирање. Изградба и дизајн потврдени од инженерите на Moog. Премиум фалсификувано домување со зголемен пресек до 52% повеќе материјал во клучните области. Широко покритие за странски и домашни апликации. Дизајниран да ги исполни или надмине перформансите на оригиналната опрема. Зацврстено столче за топка направено од OE еквивалентни или подобри материјали за да издржат поголеми оптоварувања. Лесен за инсталирање. Изградба и дизајн потврдени од инженерите на Moog. Премиум фалсификувано домување со зголемен пресек до 52% повеќе материјал во клучните области. Широко покритие за странски и домашни апликации. Дизајниран да ги исполни или надмине перформансите на оригиналната опрема. Производите за решавање на проблеми со Moog вклучуваат докажани дизајнерски и инженерски карактеристики за ново управување, леснотија на инсталација и подолг живот.

Други карактеристики

Најдобри понуди