.

.

Патување Шминка Огледало LED 1X/10x Зголемување Пренослив Компактен ОГЛЕДАЛО USB Полнење Допир Прекинувач 2-Странични Осветлени Преклопен Огледало 3 Бои &засилувач; Осв?

Патување Шминка Огледало LED 1X/10x Зголемување Пренослив Компактен ОГЛЕДАЛО USB Полнење Допир Прекинувач 2-Странични Осветлени Преклопен

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Редовното огледало за вашиот вистински поглед Лупа 10x може да се користи за кастрење на веѓите, нанесување шминка и гледање детали за лицето. Забелешка : добијте јасен вид, ве молиме држете го огледалото блиску (околу 2-3 инчи) до лицето. USB портата за полнење поддржува приклучоци за Полнење, батерии на полнење, компјутери за полнење, корисни и удобни за вашата употреба на daliy. Лесен и пренослив, тој е многу компактен и лесен за носење. Тоа може да се стави во било која мала торба, ранец, чанта и козметички случај. Материјал : абс пластика, стакло. Двострано led огледало : 1x/10 X. Три Боја Затемнување LED Суета Огледало. USB полнење - не е потребна дополнителна батерија, заштеда на енергија и заштита на животната средина. Мала големина и преклопен дизајн - лесно да го ставите ова огледало за шминка за патување во торбата, погодно за носење кога излегувате или патувате. Три бои на осветлување-ви обезбедуваат светла за различни прилики, кои можат да ги заштитат вашите очи и да ја осветлат вашата убавина. Компактно огледало со светлина : ова е компактно огледало СО три бои, кое е ладно бело, топло бело и жолто. Осветленоста на светлината на огледалата може да се прилагоди со допир на прст, што може да ги задоволи вашите потреби во различни прилики. 2-Странично Преклопување Огледало За Шминка за Зголемување : 1x страна покажува кристално јасни рефлексии; зголемувањето од 10x обезбедува исклучително јасни слики за деликатна шминка. Огледало за патување со светла и зголемување : Напојувано СО USB батерија на полнење, литиумска батерија 600m Ah, може да се полни во секое време, поудобно. Малото огледало за џеб за патување доаѓа со кадифена кеса и има димензии 4 (должина) x4 (ширина) x1, 1 (висина), преклопено за да одговара на секоја чанта, чанта, торба за шминка.

Други карактеристики

Најдобри понуди