.

.

Моето мало гнездо со голем капацитет за бебиња за бебиња, неколку еднорози, трајни мулти -функција патувања ранец за мама девојки

Моето мало гнездо со голем капацитет за бебиња за бебиња, неколку еднорози, трајни мулти -функција патувања ранец за мама девојки

DEN 639.84

Количина на стоки
Тековен

Материјал : Издржлив полиестер Димензија : 11 x 7 x 15,7 инчи (lxwxh. Голем капацитет : Пространа простор и посебни џебови за складирање, лесни за организирање на сите најважни работи на бебето. Структура : 1 главен оддел со 4 џебови за складирање на лизгање, 1 надворешен џеб за патент и џебови од 2 страни. Карактеристики : Врвно затворање на двојно патент, вертикален патент за назад за лесен пристап. Материјал : Издржлив полиестер. Димензија : 11 x 7 x 15,7 инчи (lxwxh. Голем капацитет : Пространа простор и посебни џебови за складирање, лесни за организирање на сите најважни работи на бебето. Структура : 1 главен оддел со 4 џебови за складирање на лизгање, 1 надворешен џеб за патент и џебови од 2 страни. Карактеристики : Врвно затворање на двојно патент, вертикален патент за назад за лесен пристап. Материјал : Издржлив полиестер - Димензија : 11 x 7 x 15,7 инчи (lxwxh) - Голем капацитет : Пространа простор и посебни џебови за складирање, лесни за организирање на сите најважни работи на бебето - Структура : 1 Главен дел 2 странични џебови - Карактеристики : Врвно затворање на двојно патент, вертикален патент за назад за лесен пристап.

Други карактеристики

Најдобри понуди