.

.

Кошница За Овошје од хоемент Ткаена Корпа Со Капак Ткаени Корпи Корпи За Корпи За Туширање Ткаена Корпа За Складирање Ткаена Кутија За Чување Корпа За Чување Кошни?

Кошница За Овошје од хоемент Ткаена Корпа Со Капак Ткаени Корпи Корпи За Корпи За Туширање Ткаена Корпа За Складирање Ткаена Кутија За Чување

DEN 367.84

Количина на стоки
Тековен

синтетички материјал КОРПА ЗА ПЕЦИВО ОД PASАН КОРИСТИ РАЧНО ТКАЕНА КОРПА : ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ СПАЛНА СОБА, ДНЕВНА СОБА, ПЕРАЛНА, КУЈНА ИЛИ КАНЦЕЛАРИЈА.Усвојување на премиум и природни сламени материјали, овој производ е и-време за употреба. КОРПИ ЗА ГАРДЕРОБА ПЛЕТЕНИ КАНТИ за СКЛАДИРАЊЕ : корпата на полицата може да биде како складирање на работната површина, погодна за организирање додатоци за коса, ѓердани, нараквици, прстени, обетки, контактни леќи и други ситници. Може да се стави во канцеларии, кујни, бањи, дневни соби, спални соби и други области без да зазема премногу простор. КОРПА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА користи Кошница За Десктоп За Складирање Со Сламена Ткаена Корпа за Складирање, Држач За Домаќинства За Домаќинство. ТКАЕНИ КАНТИ за СКЛАДИРАЊЕ Корпа за Складирање : Изработена од природна слама обезбедува корпа , цврста и нетоксична. Кошницата со рачно ткаени е исто така извонреден занает. ПЛЕТЕНИ КОРПИ за Големина На Рачно Ткаена Корпа : 34 Х 23 Х 11 см/ 13,38 Х 9,05 Х 4,33 инчи. Добро за чување козметика, додатоци за убавина, канцелариски материјали, книги, важни документи и закуски. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на корпата за складирање-Усвојување на премиум и природни сламени материјали, овој производ е издржлив и-време за користење на плетени коцки за складирање. - Материјал : полица За Трева - Се Одликува со едноставен и природен изглед, кој е полн со просторијата за чувство за убавина.

Други карактеристики

Најдобри понуди