.

.

Уред За Помош при спиење За Несоница, Микро Струја На Пулсот Со Ниска Фреквенција, Уред За Третман На Несоница, Машина За Поддршка На Спиење На Полнење

Уред За Помош при спиење За Несоница, Микро Струја На Пулсот Со Ниска Фреквенција, Уред За Третман На Несоница, Машина За Поддршка На Спиење

DEN 496.80

Количина на стоки
Тековен

Масажа со микро струја : ЦЕС е безбеден, неинвазивен третман кој ефикасно користи микро струја за ублажување на анксиозност, несоница и депресија и подобрување на спиењето Функција за тајминг : 20-минутно интелигентно време автоматско исклучување, 20-минутно автоматско исклучување, што ќе заштеди енергија и безбедно за употреба. Неинвазивен Третман : Физичко помагало за спиење, неинвазивно, безболно и безгрижно, само со пар клипови за уши, можете да го отворите режимот за длабок сон. 3 Режими : 3 режими исполнуваат различни барања, Режим на удобност Т1, режим на стимулација Т2, режим на зајакнување На Т3. 28 јачина на ниво, можете да го изберете вашиот омилен режим. Метод на употреба : поврзете го кабелот за електрода за уши со домаќинот, навлажнете го клипот за уво со влажна хартиена крпа или вода, прицврстете ги штипките за уво на електродата на левата и десната ушна школка, притиснете го копчето за прилагодување +, - за да ја прилагодите силата на опремата. Масажа со микро струја : ЦЕС е безбеден, неинвазивен третман кој ефикасно користи микро струја за ублажување на анксиозност, несоница и депресија и подобрување на спиењето. Функција за тајминг : 20-минутно интелигентно време автоматско исклучување, 20-минутно автоматско исклучување, што ќе заштеди енергија и безбедно за употреба. Неинвазивен Третман : Физичко помагало за спиење, неинвазивно, безболно и безгрижно, само со пар клипови за уши, можете да го отворите режимот за длабок сон. 3 Режими : 3 режими исполнуваат различни барања, Режим на удобност Т1, режим на стимулација Т2, режим на зајакнување На Т3. 28 јачина на ниво, можете да го изберете вашиот омилен режим. Метод на употреба : поврзете го кабелот за електрода за уши со домаќинот, навлажнете го клипот за уво со влажна хартиена крпа или вода, прицврстете ги штипките за уво на електродата на левата и десната ушна школка, притиснете го копчето за прилагодување +, - за да ја прилагодите силата на опремата. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Помош При Спиење : Тип На Абсбатерија : Ли - Јонски (Вграден)Капацитет На Батеријата : 500мах1 .

Други карактеристики

Item Type:
Sleep Aid
Material:
ABS
Battery Type:
Li-ion (Built-in)
Battery Capacity:
500mah
1 . This machine is rechargeable, the white light on the LCD screen flashes when it is charging, and the white light turns off when it is full.:
2. Do not turn on the machine during charging. :
3. The machine is equipped with a 20-minute timer and will automatically shut off after 20 minutes.:
4. connect the electrode cable of the ear clip to the electrode socket of the main unit:
5. Wet the ear clip with a damp paper towel or water:
6. Clip the ear clips of the electrodes on the left and right earlobes (the two ear clips do not distinguish between positive and negative poles):
7. Press and hold the power and mode button to power on and off.:
8. The machine has three modes:
T1 comfort mode, T2 stimulation mode, T3 strengthening mode, the default T1 mode, the default strength of 1 gear, the LCD screen displays a 20-minute countdown.
9. Short press the power key, mode to switch modes in turn, short press the adjustment key +, - to adjust the gear force, a total of 28 , each adjustment of the LCD screen displays the gear or corresponding mode.:
Packing List:
1 x Sleep Instrument:
1 x USB Charging Cable:
1 x Ear Clip Electrode Cable :

Најдобри понуди