.

.

ОЕМ Меркур Морска Прецизност ВИСОКИ Перформанси SAE 90 Менувач Lube 8oz

ОЕМ Меркур Морска Прецизност ВИСОКИ Перформанси SAE 90 Менувач Lube 8oz

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

За употреба во куќиште за опрема на целиот меркрузер и целиот меркур, морнар и сила надвор од 75 кс и погоре содржи : подобрени емулгатори за да помогнат во заштитата на запчаниците, водата од шуд влегува во куќиштето на менувачот, Лепачи за подобрување на адхезијата на маслениот филм на запчаниците и внатрешните компоненти, адитиви за екстремен притисок за заштита на брзините од метално-метален контакт и прекумерно абење. Подмачкувањето на менувачот со високи перформанси на жива е ексклузивна формулација за да обезбеди максимална заштита и продолжување на животниот век на менувачот во екстремни услови, вклучувајќи апликации со голема брзина и голема коњска сила. Меркур Морски Опрема Со Високи Перформанси подмачкајте 8оз Цевка #92-802851К01 за употреба во куќишта ЗА опрема ОД 75 КС и нагоре Мекури, Морнари и Сили надвор. не мешајте Со Премиум менувач или други лубриканти. (може да има негативно влијание врз животот на менувачот). Mercure Premium+ gearlube е ексклузивна формулација дизајнирана да обезбеди одлична заштита од подмачкување и корозија на пониските единечни брзини кај моторите со висока или ниска коњска сила под различни работни услови.

Други карактеристики

Најдобри понуди