.

.

Максима Рејсинг Масла 359128Б - 2пк Син Бленд4 20в50 Синтетичка Мешавина Моторно Масло За Мотоцикли 1г Шише, 2-Пакување

Максима Рејсинг Масла 359128Б - 2пк Син Бленд4 20в50 Синтетичка Мешавина Моторно Масло За Мотоцикли 1г Шише, 2-Пакување

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Синтетичката Мешавина на максима4 е мешавина од синтетички и нафтени базни резерви базирани на baseер со напредна технологија Оваа специјална формула за висока температура ги штити критичните компоненти на моторот, го намалува абењето, триењето, температурата, потрошувачката на масло и ги продолжува интервалите на одвод. Употребата на нови адитиви против смолкнување обезбедува стабилност на вискозноста кај моторите со мотоцикли со 4 циклуси со интегрирани менувачи и ги надминува И Спецификациите ЈАСО-МА М/Ц 4Т и АПИ СГ/ЦК. Оваа формула има и дополнителни адитиви против гребење за справување со екстремни оптоварувања и врвни температури. За сите бензински мотори со 4 циклуси со воздушно и водено ладење со "Влажни" спојки, формулата за сите временски услови овозможува лесно стартување, ја подобрува економичноста на горивото и помазно менување на менувачот. Максима Рејсинг Масла 359128Б - 2пк Син Бленд4 20в50 Синтетичка Мешавина Моторно Масло За Мотоцикли 1г Шише, 2-Пакување.

Други карактеристики

Најдобри понуди