.

.

Кимпекс СЛАЈД Стил 7М-кимпекс 56ин. Л-Црна 04-209-22

Кимпекс СЛАЈД Стил 7М-кимпекс 56ин. Л-Црна 04-209-22

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Сите слајдови во боја се екструдирани од оем-квалитетен ПОЛИЕТИЛЕН УХМВ СО висока густина Различни бои ги надополнуваат шемите на бои на најпопуларните модели. Моделите со пократки суспензии бараат слајдови за сечење за да се поправи должината. Сите се продаваат секој. Сите слајдови во боја се екструдирани од оем-квалитетен ПОЛИЕТИЛЕН УХМВ СО висока густина. Различни бои ги надополнуваат шемите на бои на најпопуларните модели. Моделите со пократки суспензии бараат слајдови за сечење за да се поправи должината. Сите се продаваат секој.Оваа точка одговара на следните возила апликации : компатибилен со Поларис 340 1999compatible со Поларис 340 Класичен 2003-2004compatible со Поларис 340 Делукс 1999-2002compatible со Поларис 340 Работ 2003compatible со Поларис 340 Туринг 1999-2003compatible со Поларис 440 IQ 2005-2006compatible со Поларис 440 Про Х 2001-2003compatible со Поларис 500 Класичен 2002-2006compatible со Поларис 500 RMK 2000-2002compatible со Поларис 500 XC 2002-2003compatible со Поларис 500 XC СП 2002-2007compatible со Поларис 550 Класичен 2002-2006compatible со Поларис 550 IQ Shift 2009-2010compatible со Поларис 550 Про X Фан 2004compatible со Поларис 600 Класичен 2002-2006compatible со Поларис 600 Змеј IQ 2008compatible со Поларис 600 IQ 2009-2010compatible со Поларис 600 IQ Shift 2009-2010compatible со Поларис 600 ПРО Х 2003-2004compatible со Поларис 600 RMK 2000-2003compatible со Поларис 600 Switch Back 2004-2006compatible со Поларис 600 XC 2003compatible со Поларис 600 XC СП 2002-2005compatible со Поларис 700 Класичен 2006compatible со Поларис 700 Змеј IQ 2008compatible со Поларис 700 Работ Туринг 2004compatible со Поларис 700 IQ 2008compatible со Поларис 700 ПРО Х 2003-2004compatible со Поларис 700 RMK 2000-2001compatible со Поларис 700 Switch Back 2004compatible со Поларис 700 XC 2003-2004compatible со Поларис 700 XC СП 2002-2005compatible со Поларис 800 Класичен 2004compatible со Поларис 800 Змеј IQ 2010compatible со Поларис 800 ЛЕ 2001compatible со Поларис 800 ПРО X 2003compatible со Поларис 800 ПРО XR 20.

Други карактеристики

Најдобри понуди