.

.

Адаптер За Полнење Течност За Пренос На Тбест, Адаптер За Полнење На Пренос 307?437 Автомобил Додатоци Замена ЗА Истражувачи 5R55W

Адаптер За Полнење Течност За Пренос На Тбест, Адаптер За Полнење На Пренос 307?437 Автомобил Додатоци Замена ЗА Истражувачи 5R55W

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Фитмент : адаптерот за полнење Течности е замена за Истражувачите, замена за авијатичар, замена за Планинар и модели со помош на преносот 5 R55 W Ако не сте сигурни за предметот, ве молиме контактирајте не пред да купите за да избегнете непотребно враќање, благодарам!. Заменете Го Бројот На Делот : Вкрстен референтен дел број на адаптер за полнење на течноста за пренос е 307?437 И ПРЕКУ ШАЛТЕР 6604, според оригиналниот стандард. Ве молиме, проверете го бројот на делот од вашата ставка, соодветните информации се само за повикување. Премиум Материјал : адаптерот За полнење Со Транс течност е изработен од врвен метален материјал, анти ' рѓа, висока јачина, не е лесен за деформација или кршење, цврст и издржлив. Во согласност со строгите стандарди за контрола на квалитетот, сигурни за употреба. Одлични Перформанси : Професионално производство, извонредна изработка, висока точност, стабилни перформанси и висока сигурност. Произведен според оригиналниот, совршено се вклопува и е погоден за вашите модели. Едноставна Инсталација : инсталирањето На Овој Адаптер За Полнење На Транс Течности е едноставна, директна замена за стариот или скршен, погоден за користење, заштедете време и енергија. Добра замена, директна замена за старата или скршената. Фитмент : адаптерот за полнење Течности е замена за Истражувачите, замена за авијатичар, замена за Планинар и модели со помош на преносот 5 R55 W. Заменете Го Бројот На Делот : Вкрстен референтен дел број на адаптер за полнење на течноста за пренос е 307?437 И ПРЕКУ ШАЛТЕР 6604, според оригиналниот стандард. Премиум Материјал : адаптерот За полнење Со Транс течност е изработен од врвен метален материјал, анти ' рѓа, висока јачина, не е лесен за деформација или кршење, цврст и издржлив.

Други карактеристики

Item Type:
Transmission Fluid Fill Adapter
Material:
Metal
Cross Reference Part Number:
 307-437, OTC 6604
Fitment:
 Replacement for Explorers, replacement for Lincoln Aviator, replacement for Mountaineer, and models using the 5R55W transmission 2003 newer.
Package List:
1 x Transmission Fluid Fill Adapter :
Note:
Please double check the part number of your item, matching information is for reference only. If you are unsure of the item, please contact us before buying to avoid unnecessary return, thanks! :

Најдобри понуди