.

.

Цртан Часовник Вентилатор, Пренослив USB Полнење Мал Џеб Вентилатор со 3 Нивоа Брзина На Ветерот, Симпатична Дизајн Вентилатор За Стилски Деца Девојки Момче, Цртан Ф?

Цртан Часовник Вентилатор, Пренослив USB Полнење Мал Џеб Вентилатор со 3 Нивоа Брзина На Ветерот, Симпатична Дизајн Вентилатор За

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Прилагодливи Три Нивоа : Три нивоа се прилагодливи, 1?3 часа време на користење, долготрајно траење на батеријата, за да ги задоволите вашите потреби Цртан филм три генерација види вентилатор преносни фенер рачниот зглоб фа. USB Полнење : USB полнење, безжичен дизајн, компактен и пренослив, можете да го носите со себе дури и ако излезете на патување. десктоп мини ТРИ-брзински USB мал вентилатор розова свиња. Автоматско Прилагодување На Големината : силиконски ремен за прицврстување, автоматски прилагодете се според големината на зглобот, понесете вентилатор со вас и следете ја свежината. Отстранлив Ремен : ременот се одвојува и има функција на владетел, така што учењето и забавата нема да бидат одложени. Пластичен Материјал : Изработен од висококвалитетен цврст пластичен материјал, отпорен на абење и издржлив, може да се користи долго време. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Вентилатор За Часовници : Тежина НА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ : Прибл.

Други карактеристики

Item Type:
 Watch Fan
Material:
ABS
Weight:
Approx. 93g / 3.3oz
Size:
Approx. 25.3 x 5cm / 10.0 x 2.0in
Battery Type:
Lithium Battery (Ship with Inbuilt Battery)
Battery Type:
Polymeric Substance Lithium Ion Battery
Battery Capacity:
350mah
Transmission:
3 Level
Use Time:
1-3 Hours
Charging Time:
2.5 Hours
Package List:
1 x Watch Fan (Ship with Inbuilt Battery)  
1 x Charging Cable :

Најдобри понуди