.

.

Руменило розови картички за крштевање, картички за табели со злато фолија за прва причест, крштевање, верска прослава и помирување, место картички за поставување н?

Руменило розови картички за крштевање, картички за табели со злато фолија за прва причест, крштевање, верска прослава и помирување, место картички

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Пакувајте го материјалот на картон е погоден за пишување хартија, погоден за вашите различни пенкала Дизајн : Дизајнот на картичката за табели е карактеристичен и привлечен за око, тој е најдобриот избор за украсите на забавата за крштевање. Овие картички се пред-оценети за лесно и јасно преклопување!. Повод : картичките за табели се совршени за украси на табели за забави за крштевање. Пакувајте го материјалот на картон е погоден за пишување хартија, погоден за вашите различни пенкала. Дизајн : Дизајнот на картичката за табели е карактеристичен и привлечен за око, тој е најдобриот избор за украсите на забавата за крштевање. Овие картички се пред-оценети за лесно и јасно преклопување!. Повод : картичките за табели се совршени за украси на табели за забави за крштевање. Пакувајте го материјалот на картон е погоден за пишување хартија, погоден за вашите различни пенкала. Дизајн : Дизајнот на картичката за табели место е карактеристичен и привлечен, тој е најдобриот избор за украсите на забавата за крштевање.

Други карактеристики

Најдобри понуди