.

.

3 парчиња 2 инчен дискови за вхрани, разновиден грит 50# 80# 120# груб прицврстувач на дискови за прицврстување на дискови за отстранување на облогата со 1/4 инчен тркалез?

3 парчиња 2 инчен дискови за вхрани, разновиден грит 50 80 120 груб прицврстувач на дискови за прицврстување на дискови за

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Повеќекратен дизајн на грит : Во пакетот има 3 парчиња дискови на влакната, зелена 50# решетка и жолта 80# решетка се погодни за употреба на тврд метал како челик, сива 120# решетка е погодна за употреба на меки метал, како што се алуминиум, разни Оценките за грип ќе ги задоволат вашите различни потреби Детали за големината : Дијаметарот на дискот на влакната е 2 инчи/ 50 мм, дијаметарот на тркалезната шипка е 1/4 инчи/ 6,35 мм, вкупната должина е 2,6 инчи/ 65 мм, големината е соодветна, лесна за употреба и складирање, не го прави, не Земете многу простор. Квалитетен материјал : Груб дискови на влакната е изработен од гумен и емери материјал, со добра еластичност и цврстина, отпорен на абење и издржлив; Абразивните исполнети ленти за четки можат ефикасно да се применат за дебагирање, полирање, мешање, завршување, чистење, 'рѓосање, итн. Флексибилни влакна : Флексибилните влакната бараат помал притисок од четките за жица, да обезбедат повеќе површински контакти од четките за жица, да одржуваат абразивна сопственост долго време , и може да ви служи долго време; Флексибилните влакна се во согласност со контурите, така што тие произведуваат конзистентна завршница дури и на сложени делови. Лесен за употреба : Растојанието на влакната е идеално за отстранување на облогата и други супстанции со висок товар; Може да се примени со повеќето мултифункционални алатки, како што се електрична вежба и мини меленици; Препорачаниот опсег на брзина е помеѓу 15000 - 25000 вртежи во минута; И може брзо и лесно да се замени за ситно завршување. Повеќекратен дизајн на грит : Во пакетот има 3 парчиња дискови на влакната, зелена 50# решетка и жолта 80# решетка се погодни за употреба на тврд метал како челик, сива 120# решетка е погодна за употреба на меки метал, како што се алуминиум, разни Оценките за грип ќе ги задоволат вашите различни потреби. Детали за големината : Дијаметарот на дискот на влакната е 2 инчи/ 50 мм, дијаметарот на тркалезната шипка е 1/4 инчи/ 6,35 мм, вкупната должина е 2,6 инчи/ 65 мм, големината е соодветна, лесна за употреба и складирање, не го прави, не Земете многу простор. Квалитетен материјал : Груб дискови на влакната е изработен од гумен и емери материјал, со добра еластичност и цврстина, отпорен на абење и издржлив; Абразивните исполнети ленти за четки можат ефикасно да се применат за дебагирање, полирање, мешање, завршување, чистење, 'рѓосање, итн.

Други карактеристики

Material:
rubber, emery
Size:
as the picture shows
Grit:
50#, 80#, 120#
Color:
green, yellow, grey
Package include:
3 x Coarse bristle discs :

Најдобри понуди